Igglo Vuokranantajan Maksuturva

Vuokranantajan Maksuturva

Vuokranantajan Maksuturvan avulla vuokranantaja voi nukkua yönsä rauhassa ja varmistaa vuokratuottonsa.

Igglo Operations Oy maksaa vuokranantajalle ensimmäisen vuoden aikana vuokralaiselta maksamatta jääneet vuokrat. Vuokranantajan Maksuturva -palvelun hinta on 120 euroa. Igglon peruskäyttö on vuokranantajalle ja vuokralaiselle maksutonta.

Vuokranantajan Maksuturva kattaa ensimmäisen vuoden vuokrat, mikäli vuokralainen ei pysty niitä maksamaan. Vuokranantajan Maksuturva on voimassa 2000 euron kuukausivuokratasoon asti, korkeamman vuokran osalta Vuokranantajan Maksuturva kattaa vuokrasta 2000 euron osan.

Vuokranantajan Maksuturvan myöntäminen edellyttää vuokralaiselta puhtaita luottotietoja, työ- tai opiskelupaikkaa sekä normaalia kahden kuukauden vuokravakuutta. Lisäksi vuokralaisen tulee ottaa asuntoon kotivakuutus. Vuokranantajan tulee huolehtia siitä, että em. asiat ovat kunnossa vuokrasopimuksen alkaessa ja ne on dokumentoitu. Asiakirjoja tarvitaan tilanteessa, jossa vuokranantaja esittää Igglolle vaatimuksen maksamattomien vuokrien maksamisesta.

Igglon palvelussa vuokralaiset tekevät itsestään vuokralaisprofiiliin, kertovat millä alueella ja minkälaisessa asunnossa he haluavat asua ja millaista vuokraa ovat valmiita maksamaan. Näistä vuokralaisista Igglon algoritmi tarjoaa vuokranantajan asuntoon parhaiten sopivat ehdokkaat.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Vuokranantajan Maksuturva?

Vuokranantajan Maksuturva on palvelu, jossa Igglo takaa vuokranantajalle ensimmäisen vuoden vuokrat, mikäli vuokralainen ei pysty niitä maksamaan.

Paljonko palvelu maksaa?

Palvelun hinta vuokranantajalle on 120 euroa. Igglon peruskäyttö on vuokranantajalle ja vuokralaiselle maksutonta.

Mitä Vuokranantajan Maksuturva kattaa?

Vuokranantajan Maksuturva kattaa ensimmäisen vuoden vuokrat, mikäli vuokralainen ei pysty niitä maksamaan. Vuokranantajan Maksuturva on voimassa 2000 euron kuukausivuokratasoon asti, korkeamman vuokran osalta Vuokranantajan Maksuturva kattaa vuokrasta 2000 euron osan.

Keille palvelu on tarkoitettu?

Palvelu on tarkoitettu vuokranantajille, mutta myös vuokravälittäjät voivat liittää sen helposti osaksi omaa palveluaan. Vuokralaisen on oltava luonnollinen henkilö.

Miten palvelun saa?

Vuokranantaja/välittäjä voi tilata palvelun helposti netistä osoitteesta igglo.com. Vuokranantajan Maksuturvan myöntäminen edellyttää vuokralaiselta puhtaita luottotietoja, työ- tai opiskelupaikkaa, kotivakuutusta sekä kahden kuukauden vuokravakuutta.

Olen vuokravälittäjä, voinko saada Vuokralaisen Maksuturvan välittämääni asuntoon?

Kyllä. Välittäjät voivat liittää Vuokralaisen Maksuturvan osaksi omaa palveluaan yksinkertaisesti vain ilmoittamalla asunnon Igglossa.

Mitä vuokranantaja toimii, jos vuokralainen jättää vuokran maksamatta?

Jos vuokralainen jättää vuokran maksamatta, vuokranantajan tulee muistuttaa vuokralaista vuokranmaksusta ja ottaa yhteyttä Iggloon. Yhteydenotossa tulee olla sopimuksen numero. Käsittelyn nopeuttamiseksi mukaan tulee liittää myös

– Kopio vuokrasopimuksesta
– Todistus vähintään 2kk vuokravakuudesta
– Todistus vuokralaisen työ- tai opiskelupaikasta
– Todistus vuokralaisen kotivakuutuksesta

Milloin vuokranantaja saa Igglolta vuokralaisen laiminlyömät vuokrat?

Igglo maksaa laiminlyödyn vuokran vuokranantajalle viimeistään neljäntoista päivän kuluessa siitä kun vuokralainen luovuttaa asunnon Vuokranantajan hallintaan tai aikaisemminkin, jos Igglo on saanut laiminlyödyt vuokrat perittyä vuokralaiselta.

Onko muita ehtoja tai määräyksiä?

Täydet sopimusehdot voit lukea täältä.

Joko aloitetaan?

Löydä vuokralainen Igglosta. Igglo takaa ensimmäisen vuoden vuokrat hintaan 120€