Igglo Vuokravakuus | Rakastu Vuokravakuuteen

Rakastu vuokra­vakuuteen

Nyt myös vuokranantaja voi ottaa vuokravakuuden asunnolleen. Alkaen 3,90€/kk

"Vuokravakuus, johon voit rakastua."

Vuokravakuus nyt palveluna

Poista vuokrauksen suurin kynnys ja ota vuokravakuus vuokralaisesi puolesta asunnollesi. Igglo Vuokravakuus alkaen 3,90 €/kk.

  • Sama turva kuin perinteisessä vakuudessa
  • Kätevä sekä vuokranantajalle että vuokralaiselle
  • Sopii kaikille eli voi ottaa, vaikka vuokralainen olisi löytynyt Igglon ulkopuolelta
Valitse sinulle kuukausivuokraa vastaava turva:
pricing

+Avausmaksu 60€

Ota Igglo Vuokravakuus

Miksi ottaisin Igglo Vuokravakuuden?

Vakuuden (tunnetaan myös nimillä takuuvuokra ja vuokratakuu) kerääminen ensimmäisen vuokran lisäksi voi olla kova pala vuokralaiselle, vaikka vuokranmaksun suhteen ei olisikaan mitään ongelmia. Monet suuret vuokranantajat ovat tunnistaneet ongelman ja madaltaneet tuntuvasti pyytämiään vakuuksia tai jopa poistaneet ne kokonaan.

Sisällytä Igglo Vuokravakuus vuokraan

Nyt yksityinen vuokranantaja voi parantaa asuntonsa houkuttelevuutta ottamalla Igglo Vuokravakuuden vuokralaisen puolesta ja päästä näin samalle viivalle suurten vuokranantajien kanssa.

Lisää houkuttelevuutta

Igglo Vuokravakuus madaltaa vuokrauksen kynnystä niillä alueilla, joilla on paljon vapaita asuntoja ja vähän vuokralaisia.

Ei huolta muiden rahoista

Vuokranantajan ei enää tarvitse kantaa ylimääräistä huolta vuokralaisen rahojen säilyttämisestä ja palauttamisesta tai käyttää hankalia vuokravakuustilejä, koska kaikki hoituu sähköisesti.

Aina voimassa

Kun vuokralainen vaihtuu, ilmoitat vain Igglolle uuden vuokralaisen tiedot. Avausmaksua ei tarvitse maksaa uudestaan vuokralaisen vaihtuessa.

Miten otan Igglo Vuokravakuuden?

kupla

1. Sovi vuokralaisen kanssa Igglo Vuokravakuuden käytöstä. Voit ohjata hänet tutustumaan osoitteeseen igglo.com/vuokravakuus

verkko

2. Rekisteröidy ilmaiseksi Igglon käyttäjäksi ja lisää asuntosi palveluun (se ei näy julkisesti). Vuokravakuuden tilaat lisäämäsi asunnon sivulta. 

3. Tilatessasi Igglo Vuokravakuuden syötät omasi ja vuokralaisesi tiedot sekä asunnon tiedot. Igglo Vuokravakuus maksetaan käyttämällä pankki- tai luottokorttia.

4. Tilauksen jälkeen lähetämme sinulle sopimusehdot ja vuokrasopimuksen liitteeksi tulevan Igglon Vuokravakuus -sopimuksen. Vuokravakuus tulee voimaan sopimananne päivänä ja aloitamme veloituksen kortiltasi.

5. Valmis!

Miten Igglo Vuokravakuus toimii?

Nykyaikainen Igglo Vuokravakuus korvaa perinteisen vuokravakuuden, jossa vuokralainen tallettaa käteistalletuksen vuokranantajan pankkitilille tai pankin vuokravakuustilille.

Tutustu Igglo Vuokravakuuden usein kysyttyihin kysymyksiin
vuokravakuus
Hinnoittelu

Igglo Vuokravakuudessa vakuudenottaja maksaa Igglolle avausmaksun ja sen jälkeen kuukausimaksua niin kauan kuin asuu vuokralla / asunto on vuokralla. Kuukausimaksua vastaan Igglo antaa valitun suuruista vakuutta (1kk, 2kk tai 3kk vuokraa) vastaavan takauksen vuokranantajalle.

Korvausmenettely

Jos vakuutta tarvitsee käyttää, tekee vuokranantaja korvauspyynnön Igglolle, joka tarkistaa vuokralaiselta tietojen paikkansapitävyyden ja maksaa korvauksen vuokranantajalle. Igglo perii maksetut korvaukset vuokralaiselta.

Vaatimukset
  • Kirjallinen vuokrasopimus
  • Vuokralainen on vähintään 18-vuotias
  • Vuokralaisella on luottotiedot kunnossa
  • Asunnossa on kotivakuutus

Nykyisen vuokravakuuden voi vaihtaa Igglo Vuokravakuuteen

Laskelmiemme mukaan tälläkin hetkellä pankkien tileillä köllöttelee toimettomana 500 milj. vuokravakuuksissa kiinni olevaa rahaa.

Vuokralaisella on usein tarvetta rahalle, joka nyt makaa tyhjän panttina vuokravakuustilillä.

Vuokranantaja voi auttaa hyvää vuokralaistaan hyväksymällä Igglo Vuokravakuuden nykyisen vakuuden sijaan tai jopa ottamalla Igglo Vuokravakuuden vuokralaisen puolesta ja näin vapauttaa vakuusrahat takaisin vuokralaiselle.

köllöttely
plaaplaa

Miten kerron Igglo Vuokravakuudesta vuokralaiselle?

Sivulle igglo.com/vuokravakuus/. on koottu yleiskuvaus Igglo Vuokravakuudesta ja edut sekä vuokranantajille että vuokralaisille. Tutustu siihen itse ja voit myös ohjata vuokralaisesi tutustumaan sivuun.

Joko aloitetaan?

Ota Igglo Vuokravakuus tai löydä täydellinen vuokralainen.

Yhteistyössä

partners-1
partners-2-2
partners-3