Rakastu vuokra­vakuuteen

Vuokravakuus nyt kuukausimaksullisena palveluna alkaen 3,90€/kk.

"Vuokravakuus on niin ihana, että tekee mieli kiljua!"

Vuokravakuus nyt palveluna

Perinteisen vuokravakuuden (tunnetaan myös nimillä takuuvuokra ja vuokratakuu) kasaamiseen voi mennä tovi. Igglo Vuokravakuuden saat tuossa tuokiossa alkaen 3,90 €/kk.

  • Sama turva kuin perinteisessä vakuudessa
  • Kätevä sekä vuokranantajalle että vuokralaiselle
  • Vuokranantajan ei tarvitse olla Igglon käyttäjä
Valitse sinulle sopivin paketti:
pricing

+Avausmaksu 60€

Ota Igglo Vuokravakuus

Miksi ottaisin Igglo Vuokravakuuden?

Monille vuokralaisille perinteisen vuokravakuuden hankkiminen on hankalaa tai jopa mahdotonta. Vakuuden kerääminen ensimmäisen vuokran lisäksi voi olla kova pala vaikka vuokranmaksun suhteen ei olisikaan mitään ongelmia. Igglo Vuokravakuus helpottaa tilannetta, kun suurta summa ei tarvitse hankkia etukäteen.

Unohda jonottaminen

Igglo Vuokravakuuden ottaminen on helppoa, ei tarvitse mennä pankkiin jonottamaan vuokrasuhteen alussa tai lopussa vaan asian voi hoitaa helposti sähköisesti.

Ratkaisee pulmat

Vuokra-asuntoa vaihtaessa on usein pulmallinen tilanne vanhan vakuuden ollessa vielä kiinni edellisessä asunnossa, kun uuteen pitäisi jo saada uusi vakuus. Igglo Vuokravakuus ratkaisee pulman olemalla voimassa molemmissa asunnoissa vaihdon ajan.

Rahat käyttöön

Igglo Vuokravakuus mahdollistaa myös nykyisten vakuusrahojen ottamiseen parempaan käyttöön.

Miten otan Igglo Vuokravakuuden?

kupla

1. Sovi vuokranantajan kanssa Igglo Vuokravakuuden käytöstä.

lataa

2. Lataa Igglon mobiilisovellus, rekisteröidy käyttäjäksi ja tilaa Igglo Vuokravakuus profiilinäkymästä.

3. Tilatessasi Igglo Vuokravakuuden syötät omat henkilötietosi, vuokranantajan yhteystiedot sekä asunnon tiedot. Igglo Vuokravakuus maksetaan käyttämällä pankki- tai luottokorttia.

4. Tilauksen jälkeen lähetämme vuokranantajalle sopimusehdot ja sopimuksen hyväksyntäpyynnön. Kun vuokranantaja on hyväksynyt vakuuden tulee Vuokravakuus voimaan vuokrasopimuksen alkamispäivänä ja aloitamme veloituksen kortiltasi.

5. Valmis!

Miten Igglo Vuokravakuus toimii?

Perinteisessä vuokravakuudessa vuokralainen tallettaa tyypillisesti kahden kuukauden vuokraa vastaavan käteistalletuksen vuokravakuudeksi vuokranantajan pankkitilille tai joissain tapauksissa pankin vuokravakuustilille.

Tutustu Igglo Vuokravakuuden sopimusehtoihin
vuokravakuus
Hinnoittelu

Igglo Vuokravakuudessa vuokralainen maksaa Igglolle palvelun avausmaksun ja sen jälkeen kuukausimaksua niin kauan kuin asuu vuokralla. Kuukausimaksua vastaan Igglo antaa valitun suuruista vakuutta (1kk, 2kk tai 3kk, max 2000€/kk) vastaavan takauksen vuokranantajalle.

Korvausmenettely

Jos vakuutta tarvitsee käyttää, vuokranantaja tekee korvauspyynnön Igglolle, joka tarkistaa vuokralaiselta tietojen paikkansapitävyyden ja maksaa korvauksen vuokranantajalle. Igglo perii maksetut korvaukset vuokralaiselta.

Aina voimassa

Asunnonvaihtotilanteessa vuokralainen ilmoittaa Igglolle muutostaan ja vakuus siirtyy uuteen asuntoon. Aloitusmaksua ei tarvitse maksaa uudestaan.

Vaatimukset
  • Kirjallinen vuokrasopimus
  • Vuokralainen on vähintään 18-vuotias
  • Vuokralaisella on luottotiedot kunnossa
  • Asunnossa on kotivakuutus

Vanhan vuokravakuuden vapauttaminen

Laskelmiemme mukaan tälläkin hetkellä pankkien tileillä köllöttelee toimettomana 500 milj. vuokravakuuksissa kiinni olevaa rahaa.

Voit ottaa vuokranantajaasi yhteyttä ja ehdottaa olemassa olevan vakuutesi vaihtamista Igglo Vuokravakuuteen. Näin saat vuokravakuusrahat parempaan käyttöön ja vuokranantajalla säilyy hänen tarvitsemansa turva vuokrasuhteessa.

köllöttely
Toimi näin

Ota yhteyttä nykyiseen vuokranantajaasi ja kerro hänelle Igglo Vuokravakuudesta. Voit ohjata hänet osoitteeseen igglo.com/vuokravakuus/

Kun vuokranantaja sanoo kyllä, katso ohjeet täältä igglo.com/vuokravakuus-vuokralaisille#miten-otan

plaaplaa

Miten kerron Igglo Vuokravakuuden eduista vuokranantajalle?

Lue lisää sivulta igglo.com/vuokravakuus/.

Kiinnostuitko? Tilaa latauslinkki suoraan puhelimeesi!


Kiitos! 🙏

Yhteistyössä

partners-1
partners-2
partners-3
partners-4