Igglo Vuokravakuus | Rakastu Vuokravakuuteen

Moderni tapa korvata vuokravakuus

Kuukausimaksuun perustuva vuokrasuhteen vakuus, jonka voi ottaa vuokralainen itselleen tai vuokranantaja asunnolleen.

Vuokravakuus vuokralaisille
Vakuusturva vuokranantajille

"Vakuus huolettomaan vuokraelämään"

Vakuus nyt palveluna

  • Turvaa saman kuin perinteinen vakuus vuokrasuhteessa
  • Ei käteistalletuksia, eikä huolta muiden rahoista
  • Vain vakuudenottajan tarvitsee olla Igglon käyttäjä
deposit_pricing_2021
Voit valita 1-3 kuukauden vuokraa vastaavan kattavuuden. Avausmaksu 60€.

Miten se toimii?

Igglo Vuokravakuus tai Vakuusturva korvaa perinteisen käteistalletusvakuuden kuukausi- tai vuosimaksullisella palvelulla säilyttäen saman turvan.

Vuokranantaja saa asuntonsa helpommin vuokralle ja vuokralaisen ei tarvitse sitoa käteistä vakuuteen.

Palvelun voi ottaa joko vuokralainen (Igglo Vuokravakuus) tai vuokranantaja (Igglo Vakuusturva).

vuokravakuus
Edullinen hinnoittelu

Vakuudenottaja (vuokralainen tai vuokranantaja), maksaa Igglolle kertalountoisen avausmaksun ja sen jälkeen kuukausimaksua niin kauan kun vuokrasuhde jatkuu. Kuukausi- tai vuosimaksua vastaan Igglo antaa valitun suuruista kuukausivuokraa (1kk, 2kk tai 3kk) vastaavan summan takauksen vuokranantajalle.

Jouheva korvausmenettely

Jos vakuutta tarvitsee käyttää, tekee vuokranantaja korvauspyynnön Igglolle, joka tarkistaa vuokralaiselta tietojen paikkansapitävyyden ja maksaa korvauksen vuokranantajalle. Koska vuokralainen on korvausvelvollinen Igglolle, on hänellä yhtä hyvä syy pitää asunnosta huolta kuin perinteisenkin vakuuden kanssa.

Vaatimukset
  • Kirjallinen vuokrasopimus
  • Vuokralainen on vähintään 18-vuotias
  • Vuokralaisella on luottotiedot kunnossa
  • Asunnossa on kotivakuutus

Järkisyyt vuokralaiselle

Vakuuden makuuttaminen matalakorkoisilla tileillä ei ole järkevää kun vuokralaisella olisi usein hyötykäyttöä rahoille. Lisäksi vakuuden kerääminen ensimmäisen vuokran päälle voi olla kova pala vaikka vuokranmaksun suhteen ei olisikaan mitään ongelmia.

painonnosto
Ei suuria summia etukäteen

Kun suurta vakuussummaa ei tarvitse sitoa etukäteen helpottuu uuden asunnon hankkiminen samalla kun rahaa säästyy omiin käyttötarkoituksiin.

Vaivaton vaihtotilanteessa

Vuokra-asuntoa vaihtaessa on usein pulmallinen tilanne kun uuteen asuntoon pitäisi jo saada vakuus samalla kun vanhaa ei ole vielä palautettu. Igglo Vuokravakuus ratkaisee pulman olemalla voimassa molemmissa asunnoissa vaihdon ajan.

Vaihda nykyinen vakuus

Lisäksi Igglo Vuokravakuus mahdollistaa myös nykyisten vakuusrahojen vapauttamisen parempaan käyttöön vaihtamalla vanhan käteisvakuuden nykyaikaiseen vakuuspalveluun.

Järkisyyt vuokranantajalle

Monet suuret vuokranantajat ovat jo huomanneet vakuuden olevan este vuokraamiselle ja madaltaneet tuntuvasti pyytämiään vakuuksia tai jopa poistaneet ne kokonaan.

talojeesus
Parantaa asunnon vuokrattavuutta

Nyt myös yksityinen vuokranantaja voi helpottaa tilannetta ottamalla Igglo Vakuusturvan vuokralaisen puolesta ja päästä näin samalle viivalle suurten vuokranantajien kanssa.

Vuokralaisten markkinoille

Samalla tavalla vuokranantaja voi parantaa asuntonsa houkuttelevuutta niillä alueilla, joilla on paljon vapaita asuntoja ja vähän vuokralaisia.

Ei huolta muiden rahoista

Vuokranantajan ei tarvitse edes kantaa ylimääräistä huolta vuokralaisen rahojen säilyttämisestä ja palauttamisesta, koska kaikki hoituu sähköisesti.

Järkisyyt sekä vuokralaisille että vuokranantajille

Igglo vakuuspalvelun ottaminen on helppoa, ei tarvitse mennä pankkiin jonottamaan vuokrasuhteen alussa tai lopussa vaan asian voi hoitaa helposti sähköisesti.

köllöttely
Joustavasti voimassa

Avausmaksu tarvitsee maksaa vain kerran. Vuokralainen voi vaihtaa asuntoa tai asunto vuokralaista ilmoittamalla siitä Igglolle. 

Loppu rahojen köllöttelylle

Lisäksi voit olla tukemassa Suomen kansantaloutta. Laskelmiemme mukaan tälläkin hetkellä pankkien tileillä köllöttelee toimettomana 500 milj. vuokrasuhteiden vakuuksissa kiinni olevaa rahaa. Käyttämällä Igglon vakuuspalvelua Suomen kansantalouskin kiittää kun rahat eivät enää köllöttele laiskana tileillä.

Auta hyvää vuokralaista

Vuokralaisella on usein tarvetta rahalle, joka nyt makaa tyhjän panttina vakuustilillä. Vuokranantaja voi auttaa hyvää vuokralaistaan hyväksymällä Igglo Vuokravakuuden nykyisen vakuuden sijaan tai ottamalla Igglo Vakuusturvan vuokralaisen puolesta ja näin vapauttaa vakuusrahat takaisin vuokralaiselle.

sydämmet

Jos rakastuit Igglon vakuuspalveluun toimi näin

Jos olet vuokralainen, joka on jo ehdottamassa Igglo Vuokravakuutta vuokranantajalle tai vuokranantaja joka on jo ehdottamassa Igglo Vakuusturvaa vuokralaiselle, lähetä hänet juuri tälle sivulle igglo.com/vuokravakuus/

Jos olet vuokralainen, joka haluaa tietää miten saat hankittua Igglo Vuokravakuuden, katso lisää täältä.

Jos olet vuokranantaja, joka haluaa tietää miten saat hankittua Igglo Vakuusturvan, katso lisää täältä.

Yhteistyössä

f-001
f-002
f-003