Rakastu vuokra­vakuuteen

😻💌💞❤️💘❣️💝

"Vuokravakuus on niin ihana, että tekee mieli kiljua!"

Mikä on Igglo Vuokravakuus?

Igglo Vuokravakuus tarjoaa perinteistä vuokravakuutta vastaavan vakuuden helposti ja edullisesti kuukausi- tai vuosimaksullisena palveluna.

  • Turvaa saman kuin perinteinen vuokravakuus
  • Voit valita joustavasti 1kk, 2kk tai 3kk kattavuuden
  • Turvallinen vuokralaiselle ja vuokranantajalle
  • Igglo Vuokravakuuden voi ottaa vuokralainen tai vuokranantaja
  • Vain vakuudenottajan tarvitsee olla Igglon käyttäjä

Vuokravakuus nyt palveluna

Perinteisen vuokravakuuden kasaamiseen voi mennä tovi. Igglo Vuokravakuuden saat tuossa tuokiossa alkaen 3,90 €/kk.

Valitse sinulle sopivin paketti:
pricing

+Avausmaksu 60€

Miten Igglo Vuokravakuus toimii?

Perinteisessä vuokravakuudessa (tunnetaan myös nimillä takuuvuokra ja vuokratakuu) vuokralainen tallettaa käteistalletuksen vuokravakuudeksi vuokranantajan pankkitilille tai pankkiin erilliselle vuokravakuustilille. Käteisvakuuden suuruus on Suomessa tyypillisesti kahden kuukauden vuokraa vastaava määrä.

vuokravakuus
Edullinen hinnoittelu

Igglo Vuokravakuudessa vakuuden ottaja, vuokralainen tai vuokranantaja, maksaa Igglolle palvelun avausmaksun ja sen jälkeen kuukausi- tai vuosimaksua sen ajan kun vuokralainen asuu asunnossa. Kuukausimaksua vastaan Igglo antaa valitun suuruista vakuutta (1kk, 2kk tai 3kk, max 2000€ per kk) vastaavan takauksen vuokranantajalle.

Jouheva korvausmenettely

Jos vakuutta tarvitsee käyttää, vuokranantaja tekee korvauspyynnön Igglolle, joka tarkistaa vuokralaiselta tietojen paikkansapitävyyden ja maksaa korvauksen vuokranantajalle. Igglo perii maksetut korvaukset vuokralaiselta, jolloin vuokralaisella on yhtä hyvä syy pitää asunnosta huolta kuin perinteisenkin vakuuden kanssa.

Vaatimukset
  • Kirjallinen vuokrasopimus
  • Vuokralainen on vähintään 18-vuotias
  • Vuokralaisella on luottotiedot kunnossa
  • Asunnossa on kotivakuutus

Järkisyyt vuokralaiselle

Monille vuokralaisille perinteisen käteisvuokravakuuden hankkiminen on hankalaa tai jopa mahdotonta. Vakuuden kerääminen ensimmäisen vuokran lisäksi on kova pala vaikka vuokranmaksun suhteen ei olisikaan mitään ongelmia.

painonnosto
Ei suuria summia etukäteen

Igglo Vuokravakuus ratkaisee tilanteen, kun suurta summaa ei tarvitse hankkia etukäteen. Näin vuokralainen voi laajentaa katsettaan myös niihin asuntoihin, jotka aikaisemmin vuokravakuuden takia ulottumattomissa.

Vaivaton vaihtotilanteessa

Vuokra-asuntoa vaihtaessa on usein pulmallinen tilanne vanhan vakuuden ollessa vielä kiinni edellisessä asunnossa kun uuteen pitäisi jo saada uusi vakuus. Igglo Vuokravakuus ratkaisee pulman olemalla voimassa molemmissa asunnoissa vaihdon ajan.

Vapauta vakuusrahat

Lisäksi Igglo Vuokravakuus mahdollistaa myös nykyisten vakuusrahojen vapauttamisen parempaan käyttöön vaihtamalla vanhan käteisvakuuden nykyaikaiseen vuokravakuuspalveluun.

Järkisyyt vuokranantajalle

Monet suuret vuokranantajat ovat jo huomanneet että vuokravakuuden kerääminen on kova pala vuokralaiselle ja madaltaneet tuntuvasti pyytämiään vakuuksia tai jopa poistaneet ne kokonaan.

talojeesus
Samalle viivalle

Nyt myös yksityinen vuokranantaja voi helpottaa tilannetta ottamalla Igglo Vuokravakuuden vuokralaisen puolesta ja päästä näin samalle viivalle suurten vuokranantajien kanssa.

Vuokralaisten markkinoille

Samalla tavalla vuokranantaja voi parantaa asuntonsa houkuttelevuutta niillä alueilla, joilla on paljon vapaita asuntoja ja vähän vuokralaisia.

Ei huolta muiden rahoista

Vuokranantajan ei tarvitse edes kantaa ylimääräistä huolta vuokralaisen rahojen säilyttämisestä ja palauttamisesta, koska kaikki hoituu sähköisesti.

Järkisyyt sekä vuokralaisille että vuokranantajille

Igglo Vuokravakuuden ottaminen on helppoa, ei tarvitse mennä pankkiin jonottamaan vuokrasuhteen alussa tai lopussa vaan asian voi hoitaa helposti sähköisesti.

köllöttely
Aina voimassa

Avausmaksu tarvitsee maksaa vain kerran. Vuokralainen voi vaihtaa asuntoa tai asunto vuokralaista ilmoittamalla siitä Igglolle.

Loppu rahojen köllöttelylle

Lisäksi voit olla tukemassa Suomen kansantaloutta. Laskelmiemme mukaan tälläkin hetkellä pankkien tileillä köllöttelee toimettomana 500 milj. vuokravakuuksissa kiinni olevaa rahaa. Käyttämällä Igglo Vuokravakuutta, Suomen kansantalouskin kiittää kun rahat eivät enää köllöttele laiskana tileillä.

Auta hyvää vuokralaista

Vuokralaisella on usein tarvetta rahalle, joka nyt makaa tyhjän panttina vuokravakuustilillä. Vuokranantaja voi auttaa hyvää vuokralaistaan hyväksymällä Igglo Vuokravakuuden nykyisen vakuuden sijaan tai jopa ottamalla Igglo Vuokravakuuden vuokralaisen puolesta ja näin vapauttaa vakuusrahat takaisin vuokralaiselle.

sydämmet

Jos rakastuit Igglo Vuokravakuuteen toimi näin

Jos olet vuokralainen, joka on jo ehdottamassa Igglo Vuokravakuutta vuokranantajalle tai vuokranantaja joka on jo ehdottamassa Igglo Vuokravakuutta vuokralaiselle, lähetä hänet juuri tälle sivulle igglo.com/vuokravakuus/

Jos olet vuokralainen, joka haluaa tietää miten saat hankittua Igglo Vuokravakuuden, katso lisää täältä.

Jos olet vuokranantaja, joka haluaa tietää miten saat hankittua Igglo Vuokravakuuden, katso lisää täältä.

Yhteistyössä

partners-1
partners-2
partners-3
partners-4