Igglo Mullistaa Vuokra-asuntomarkkinat

Suomalainen Igglo mullistaa vuokra-asuntomarkkinan – ”Vuokrausprosessi on vaivattomampi kuin koskaan”

Suomessa kehitetty Igglo Rent -palvelu yhdistää vuokralaiset ja vuokranantajat vain parilla klikkauksella.

Asuntosijoittamisen suosio on voimakkaassa kasvussa. Vuokrausprosessiin ja käytäntöihin liittyy vuokranantajan kannalta kuitenkin edelleen runsaasti mutkia, joiden oikominen on hankalaa, kuluttavaa ja kallista.

 

vuokra-asunto Igglo
Igglo mullistaa vuokra-asumisen

 

 

 

Igglo päätti muuttaa tilanteen. Siksi yritys kehitti Igglo Rentin, helppokäyttöisen palvelun, joka mahdollistaa vuokralaisen ja vuokranantajan kohtaamisen vain muutamalla klikkauksella.

 

Igglon palvelussa vuokralainen ei selaile asuntoja, vaan vuokranantaja etsii itselleen sopivinta vuokralaista. Igglo Rent siis kääntää perinteisen toimintamallin ympäri, mikä on merkittävä edistysaskel etenkin vuokranantajan kannalta.

 

Igglo Rentin tavoitteena on tehdä ihmisten elämästä onnellisempaa järjestelmällisesti yksi vuokrasopimus kerrallaan. Sovelluksen avulla vuokranantaja pystyy nopeasti selvittämään juuri hänen asunnostaan kiinnostuneet ihmiset ja valitsemaan heistä sopivimmat.

 

– Näin omistaja ei huku jatkuviin puhelinsoittoihin ja kyselyihin, eikä hänen tarvitse järjestää turhia ja aikaa vieviä asuntonäyttöjä hankaliin kellonaikoihin. Vuokrausprosessista tulee vaivattomampi kuin koskaan aiemmin ja samalla vuokrasuhteet pitenevät, Igglon toimitusjohtaja Matti Kanninen iloitsee.

 

Eroon tyhjistä kuukausista

Suomen Vuokranantajien teettämästä Vuokranantaja 2016 -kyselytutkimuksesta ilmenee, että jopa 91 prosenttia vuokranantajista kokee vaikeaksi tyhjien kuukausien täyttämisen vuokrasopimusten välissä. Kanninen pitää lukua huolestuttavan korkeana, ja siihen Igglo Rent haluaa tuoda parannuksen.

 

– Igglon avulla vuokranantaja voi koska tahansa selata asuntoonsa sopivia vuokralaisia. Jos nykyinen vuokralainen irtisanoo asunnon, vuokranantaja voi ottaa yhteyttä uuteen vuokralaiseen jo samana päivänä. Vuokranantaja on jatkuvasti tilanteen tasalla, eikä tyhjiä kuukausia tule. Kokonaisuus on tehty todella helpoksi ja käyttäjäystävälliseksi, Kanninen sanoo.

 

Tutkimuksen mukaan 75 prosenttia vuokranantajista pitää myös asuntonsa vuokratason määrittämistä hankalana. Tämäkin on huomioitu sovelluksen kehittämisessä.

Luotettavuus ja helppous valttikortteja

Igglo Rent vastaa vuokramarkkinoiden vaatimuksiin modernilla tavalla, joka auttaa sekä vuokranantajia että vuokralaisia.

 

– Luottamus on tärkeimpiä elementtejämme. Vuokranhakijan luoman profiilin avulla vuokranantaja voi tutustua hakijan tietoihin ja vuokrahistoriaan jo ennen yhteydenottoa, Kanninen kertoo.

 

Kommunikointi vuokranantajan ja -hakijan välillä on helppoa. Sähköposti- ja tekstiviestirumba vähenee, kun viestittely onnistuu nopeasti Igglon sisällä.

 

– Tämä on ehdoton etu niin vuokranantajalle kuin vuokranhakijalle.

 

Pidempiä ja parempia vuokrasuhteita

Igglon IRO Researchilla teettämän tutkimuksen mukaan peräti 49 prosenttia vuokra-asunnossa asuvista ihmisistä aikoo muuttaa lähiaikoina. Tämä viestii siitä, että vuokralaiset ovat ottaneet vastaan asunnon, joka ei ole ollut heille lopulta sopiva.

 

– Ihmiset eivät siis ole tyytyväisiä koteihinsa. Igglo Rentin avulla vuokralaiset voivat tarkemmin määritellä, mitä unelma-asunnoltaan haluavat. Palvelun kautta solmituista vuokrasuhteista tulee pysyvämpiä ja pitkäkestoisempia, mikä on molempien osapuolien etu, Kanninen pohtii.

 

Igglo Rentin peruskäyttö on ilmaista sekä vuokranantajille, että uutta kotia etsiville. Palvelun ansainta perustuu vuokra-asumiseen liittyvien lisäpalveluiden ja tuotteiden tarjoamiseen, kuten vuokranantajan Maksuturvaan.

 

– Käsissämme on ainutlaatuinen digitaalinen palvelu, jolla on mahdollisuus kasvaa maailmanlaajuiseksi ilmiöksi. Visiomme on, että vuonna 2025 puolet maailman vuokralaisista etsii uutta kotiaan Igglossa, Kanninen päättää.

 

Oletko vuokranantaja? Luo ilmainen tili Iggloon tästä.

Onko uusi koti etsinnässä? Lataa sovellus puhelimeesi


Kiitos! 🙏