Igglo Rent | Tervetuloa vuokraamisen nykyaikaan

Vuokralaisen palvelut kätevästi yhdessä sovelluksessa

Maksa vakuus ilman käteistä

Vakuuden voi nykyään hoitaa ilman rahan tallettamista vuokranantajan tai pankin tilille. Igglo Vuokravakuus on kuukausimaksullinen takauspalvelu, joka korvaa rahavakuuden mutta kattaa samat asiat. Hinta alkaen vain 6,90€ kuukaudessa. Lue lisää.

Etsitkö uutta kotia?

Kerro itsestäsi ja luo hakuympyräsi mieluisimmille asuinalueille. Igglossa ei selata vuokra-asuntoja vaan toiveisiisi sopivan asunnon omistaja näkee sinut listallaan ja voi ottaa sinuun yhteyttä. Palvelu on ilmainen.

Nyt saat Igglon kohteiden lisäksi tiedon yli 19 000 Vuokraovi.com -palvelun vapaasta vuokra-asunnosta helposti Igglon kautta!

Lue lisää.

Tilaa luottotietoraportti

Lähes kaikki vuokranantajat tarkastavat vuokralaisehdokkaan luottotiedot. Voit vuokralaisena helpottaa vuokraustilannetta hankkimalla itse raportin valmiiksi vuokranantajia varten. Hinta 8,50€ / raportti. Tilaa tästä.

Sanottua Igglosta

"Asunnon saannin kannalta palvelu on ollut todella näppärä käyttää ja voin sen verran asunnon saannista paljastaa, että kävin sitä katsomassa seuraavana päivänä, sain matchin lauantaina ja sunnuntaina menin katsomaan."

Pauliina

"Sovellus toimi hienosti ja sain kodin Igglon kautta."

Sonja

"Sovellus oli loistava ja sitä kautta löysimmekin kodin! 😊❤"

Sara

Kiinnostuitko? Tilaa latauslinkki suoraan puhelimeesi!


Kiitos! 🙏