Igglo Rent | Tervetuloa vuokraamisen nykyaikaan

Vuokralaisen palvelut kätevästi yhdessä sovelluksessa

Maksa vakuus ilman käteistä

Vakuuden voi nykyään hoitaa ilman rahan tallettamista vuokranantajan tai pankin tilille. Igglo Vuokravakuus on kuukausimaksullinen takauspalvelu, joka korvaa rahavakuuden mutta kattaa samat asiat. Hinta alkaen vain 6,90€ kuukaudessa. Lue lisää.

Etsitkö uutta kotia?

Kerro itsestäsi ja luo hakuympyräsi mieluisimmille asuinalueille. Igglossa ei selata vuokra-asuntoja vaan toiveisiisi sopivan asunnon omistaja näkee sinut listallaan ja voi ottaa sinuun yhteyttä. Palvelu on ilmainen.

Nyt saat Igglon kohteiden lisäksi tiedon yli 19 000 Vuokraovi.com -palvelun vapaasta vuokra-asunnosta helposti Igglon kautta!

Lue lisää.

Tilaa luottotietoraportti

Lähes kaikki vuokranantajat tarkastavat vuokralaisehdokkaan luottotiedot. Voit vuokralaisena helpottaa vuokraustilannetta hankkimalla itse raportin valmiiksi vuokranantajia varten. Hinta 8,50€ / raportti. Tilaa tästä.

Uutta! Suosittele uutta vuokralaista

Oletko muuttamassa? Igglo Trio on uusi palvelu, jossa lähtevä vuokralainen suosittelee uutta vuokralaista asuntoonsa. Saatte molemmat kotivakuutuksen, sähkösopimuksen ja vuokravakuuden vuodeksi ilmaiseksi. Lue lisää.

Tee edullinen sähkösopimus

Saat erittäin edullisen 24 kk määräaikaisen sopimuksen kiinteään 5,09 c/kWh hintaan ilman perusmaksuja koko sopimuskauden ajan. Tilaa sähkösopimus.

Ilmatar on suomalainen tulevaisuuteen katsova puhdasta energiaa tuottava sähköyhtiö. Voit lukea lisää Ilmattaresta tästä.

Ota järkevä kotivakuutus

POP Vakuutus on kotimainen vakuutusyhtiö, jolla on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat. Saat 25 euron kerta-alennuksen kumppanimme POP Vakuutuksen tarjoamista kotivakuutuksista koodilla IGGLOX.

Tilaa vakuutus.

Sanottua Igglosta

"Asunnon saannin kannalta palvelu on ollut todella näppärä käyttää ja voin sen verran asunnon saannista paljastaa, että kävin sitä katsomassa seuraavana päivänä, sain matchin lauantaina ja sunnuntaina menin katsomaan."

Pauliina

"Sovellus toimi hienosti ja sain kodin Igglon kautta."

Sonja

"Sovellus oli loistava ja sitä kautta löysimmekin kodin! 😊❤"

Sara

Kiinnostuitko? Tilaa latauslinkki suoraan puhelimeesi!


Kiitos! 🙏