Igglo Rent | Tervetuloa vuokraamisen nykyaikaan

Vuokran­antajan palvelut helposti yhdestä paikasta

Jos sinulla on jo tunnukset Kirjaudu sisään

Uusi vuokralainen ilmaiseksi

Igglon älykäs hakukone yhdistää juuri sinun asuntoosi sopivimmat vuokralaiset. Selaa asunnostasi kiinnostuneita vuokralaisia ja valitse itse keneen olet yhteydessä. Palvelu on maksuton. Lue lisää.

Erottaudu joukosta ja tarjoa Muuttopakettia

Igglo Muuttopaketti sisältää kotivakuutuksen, sähkösopimuksen ja Igglo Vuokravakuuden vuodeksi maksutta. Tarjoamalla Muuttopakettia asunnossasi, teet siitä houkuttelevamman. Palvelu maksaa 90 tai 190€. Lue lisää.

Igglolta kattavampi vakuus

Ajattele vakuutta kuten vesimaksua. Lisää vuokran päälle ja markkinoi 0€ vakuudella. Igglo Vakuusturva on kuukausimaksullinen takauspalvelu, joka korvaa rahavakuuden mutta kattaa samat asiat ja korvaa 500€ enemmän. Hinta alkaen vain 6,90€ kuukaudessa. Lue lisää.

Luottotieto­raportit

Tarkista vuokralaisehdokkaan luottotiedot tai pyydä häntä tekemään se itse Igglon kautta. Hinta 8,50€ / raportti. Tilaa tästä.

Turvaa ensimmäisen vuoden vuokratulot

Nuku yösi rauhassa. Maksuturva on takauspalvelu, joka kattaa ensimmäisen vuoden vuokrat, mikäli vuokralainen ei pysty niitä maksamaan. Verovähennyskelpoinen palvelu on kerralla voimassa 12 kuukautta ja maksaa 180€. Lue lisää

Uutta! Suositteluun perustuva vuokraus

Kun vuokralainen on lähdössä, niin hän suosittelee Igglon kautta uutta vuokralaista. Me tarkistamme vuokralaisen taustat ja takaamme sinulle ensimmäisen vuoden vuokrat. Lue lisää.

Vuokrasopimus­pohja

Tarvitsetko vuokrasopimuspohjan? Voit ladata muokattavan Word- muodossa olevan vuokrasopimuspohjan tästä. Ole hyvä!

Sanottua Igglosta

"Palvelun konsepti kiva. Lisäpalveluiden hinnat kohtuulliset ja myös teknisesti helppokäyttöinen."

Liisa Lehtonen

"Löysin uuden vuokralaisen Igglosta. Vuokralainen oli ikionnellinen."

Veli

“Kiitos tarjoamastanne palvelusta. Se toimii minulle tosi hyvin! Tosi hienoa, että palvelunne on suomen kielellä ja ilmainen! Se toimii, olen saanut pari ehdottamaanne ehdokasta minun tietooni. Jatkakaa samaan malliin!"

Hilla

Joko aloitetaan?

Löydä täydellinen vuokralainen, tai tutustu ehdokastarjontaan.

Yhteistyössä

f-001
f-002
f-004