Hakusessa opiskelijakämppä?

Hakusessa opiskelijakämppä?

Jos sait juuri opiskelupaikan, onnea! Seuraavaksi vuorossa on operaatio nimeltä opiskelijakämppä ja sen nappaaminen itselle. Opiskelija-asuntosäätiöiden opiskelijakämpissä on se harmillinen puoli, että niitä on rajallinen määrä eikä sopivan kämpän saaminen ole välttämättä helppoa. Kaikki eivät myöskään halua asua opiskelijasolussa, jossa entuudestaan tuntemattomat kämppikset saattavat järjestää jos jonkinlaista menoa, niin hyvässä kuin pahassa 🙂 Jos onni ei suosi opiskelija-asuntojen osalta tai opiskelijasolussa asuminen ei kiinnosta, kannattaa tsekata muita vaihtoehtoja.

Igglo Rent on opiskelijalle vaivaton tapa etsiä vuokrakotia, sillä Igglossa koti löytää sinut! Aloita lataamalla ilmainen Igglo Rent -mobiilisovellus ja täytä sinne oma Igglo-profiilisi, jossa kerrot esimerkiksi opiskelija-statuksestasi ja muita tärkeitä tietoja itsestäsi. Monet vuokranantajat vuokraavat mielellään opiskelijoille, joten kannattaa tuoda saamasi opiskelijapaikka esille. Seuraavaksi määrittelet mistä ja millaista vuokra-asuntoa etsit. Tämän jälkeen voit ottaa rennosti ja odotella että vuokrakoti löytää sinut 🙂

Nyt vuokranantajat, joilla on sinun asuntohakuusi sopiva asunto, näkevät profiilisi ja asuntohakusi. Jos sovit vuokranantajan mielestä heidän asuntoonsa, syntyy match – vähän kuten Tinderissä 😉 Kaiken mennessä nappiin sinulla on nyt opiskelijakämppä, koska opiskelijahan sen kämpän tekee opiskelijakämpäksi, eikö?