Halvat asunnot
Vuokra-asunnot

Halvat asunnot

Halvat asunnot löytyvät Igglosta. Yhdistämme vuokralaiset ja asunnot. Lataa ja kokeile!

Oletko vuokranantaja? Ryhdy vuokranantajaksi

Miksi Igglo Rent?
1

Asu siellä, missä haluat

Haluatko lyhyen työmatkan tai kävellä kotoasi cappuccinolle lempikahvilaasi? Luo hakuympyräsi mieluisimmille asuinalueille. Mitä tarkempi olet, sitä todennäköisemmin saat täydellisen osuman!

2

Löydä se oikea koti

Etsitkö huonetta kimppäkämpästä tai ikiomaa kartanoa? Igglo Rentin avulla löydät helposti vaikka molemmat! Myös pienemmät toiveet, kuten tiskikone tai parkkipaikka saadaan täytettyä.

3

Älykäs palvelumme auttaa

Ota iisisti sillä välin, kun palvelumme yhdistää toiveesi niihin sopiviin koteihin. Toiveisiisi sopivan asunnon omistaja näkee sinut listallaan ja voi ottaa sinuun yhteyttä.

Igglo Rentissä ei ole asuntoja, joita sinun pitäisi käydä läpi. Ei loputonta vuokra-asuntojen selaamista tai sopimattomia asuntotarjouksia. Valitse vain alueesi ja kerro kriteerisi!

Miten Igglo Rent toimii?
igglo-marketing-site-home1

Aloita luomalla ympyräsi

Valitse mahdollisimman tarkka alue ja luo useita ympyröitä. Näin sinulla on paremmat mahdollisuudet saada osuma. Kymmenen ensimmäistä ympyrää ovat maksuttomia.

Kerro, millaisen kodin haluat

Tarkenna tarpeesi ja toiveesi. Haaveile rohkeasti ja voit löytää unelmien kotisi!

igglo-marketing-site-home2
igglo-marketing-site-home3

Ota iisisti ja odota täydellistä osumaa

Kun ympyräsi ovat aktiivisia, voit jäädä odottamaan. Igglo esittelee sinut sopivan vuokra-asunnon omistajalle, ja hän on sinuun yhteydessä.

Hio odotellessa Igglo-profiilisi ja vuokrahistoriasi kuntoon. Vuokranantaja arvostaa profiilia, joka kertoo juuri sinusta!

Kiinnostuitko? Tilaa latauslinkki suoraan puhelimeesi!


Kiitos! 🙏