Igglo Muuttopaketti kumppanit

Igglo Muuttopaketin kumppanit ja edut

Igglo Muuttopaketin kumppanit ovat huolella valittuja kotimaisia palveluntarjoajia, joita yhdistävät luotettavuus, reiluus sekä asiakaslähtöisyys.

POP Vakuutuksen kotivakuutus

POP Vakuutuksella on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat, joista jopa 83 prosenttia olisivat halukkaita valitsemaan erittäin todennäköisesti tai todennäköisesti POP Vakuutuksen uudelleen.

Igglo Muuttopaketissa tulevalle vuokralaiselle hyvitetään vakuutusmaksut 66 euroon asti. Tämä vastaa POP Vakuutuksen tarjoaman M-tasoisen irtaimiston kotivakuutuksen vuoden maksuja kun nuori aikuinen asuu yhden hengen taloudessa 25 m2 tyypillisessä kaupunkiasunnossa.

pop logo

Ilmatar sähkösopimus

Ilmatar on suomalainen tulevaisuuteen katsova puhdasta energiaa tuottava sähköyhtiö. Ostamalla Ilmattaren tuulivoimalla tuotettua sähköä autat samalla varmistamaan, että maapallolla on turvallista ja hyvä elää nyt ja tulevaisuudessa.

Igglo Muuttopaketissa tulevalle vuokralaiselle hyvitetään Ilmattaren tarjoaman sähkösopimuksen energiamaksut ja perusmaksut. Kattaa 1400 kWh eli tyypillisen yksiön vuoden sähkönkulutuksen, yhteensä 72 euroa.

Ilmatar_Logo-emblem-03

Igglo Vuokravakuus

Vakuuden voi nykyään hoitaa ilman rahan tallettamista vuokranantajan tai pankin tilille. Igglo Vuokravakuus on kuukausimaksullinen takauspalvelu, joka korvaa rahavakuuden mutta kattaa samat asiat.

Igglo Muuttopaketissa tulevalle vuokralaiselle hyvitetään Igglon Vuokravakuus -palvelun vuoden palvelumaksut. Etu kattaa kahden kuukauden vuokraa vastaavan vakuuden. Edun arvo on 159 euroa.

igglo logo

Yhteistyössä

f-001
f-002
f-003