Näin löydät helpoiten vuokra-asunnon Turusta

Näin löydät helpoiten vuokra-asunnon Turusta

Onko edessä muutto töiden tai opiskelun perässä Suomen Turkuun, eikä vuokra-asuntomarkkinoilla ole vielä napannut? Tai vanhana tekijänä viihdyt Aurajoen rannalla loikoillessa, mutta nykyinen vuokra-asuntosi ei enää miellytä? Joka tapauksessa maamme kulttuurikaupungin vuokramarkkinat saattavat tuntua haastavilta – täpötäydet asuntonäytöt kun saattavat olla arkipäivää eikä vuokra-asuntoa ole helppo löytää hektisiltä vuokramarkkinoilla. Ei huolta, Turun vuokra-asunnot löydät vaivattomasti Igglo Rentin kautta.

Igglossa vältät ruuhkaiset asuntonäytöt ja loputtomalta tuntuvan asuntoilmoitusten selailun. Palvelumme toimii siten, että lataat maksuttoman mobiilisovelluksen, teet itsestäsi vuokranhakijaprofiilin ja määrittelet, mistä ja millaista asuntoa etsit. Mieti profiiliasi rakkauskirjeenä unelmiesi vuokra-asunnolle – tee se huolella ja mieti, millaisen kuvan haluat antaa itsestäsi. Oli unelmakotisi sitten puutaloidyllissä Portsassa tai Aurajoen äärellä Martissa, Igglossa voit rajata suosikkialueesi hakuympyröillä.

Tämän jälkeen otat rennosti ja odotat oikean vuokra-asunnon löytävän sinut. Vuokranantajat, joilla on toivomasi kaltainen asunto näkevät nyt profiilisi ja asuntoa koskevat toiveesi, minkä perusteella he päättävät oletko heidän asuntoonsa sopiva vuokralainen. Jos olet, niin teistä tulee match ja olet askeleen lähempänä Turkulaista unelmakotiasi! Näin vältyt täysissä asuntonäytöissä juoksemiselta ja löydät Turusta juuri sen oikean – vuokrakodin. Lataa ilmainen Igglo-sovellus ja anna vuokrakodin löytää sinut.