Rakastu vuokra­vakuuteen

Nyt myös vuokranantaja voi ottaa vuokravakuuden asunnolleen. Alkaen 3,90€/kk

"Vuokravakuus on niin ihana, että tekee mieli kiljua!"

Vuokravakuus nyt palveluna

Poista vuokrauksen suurin kynnys ja ota vuokravakuus vuokralaisesi puolesta asunnollesi. Igglo Vuokravakuus alkaen 3,90 €/kk.

  • Sama turva kuin perinteisessä vakuudessa
  • Kätevä sekä vuokranantajalle että vuokralaiselle
  • Vuokralaisen ei tarvitse olla Igglon käyttäjä
Valitse sinulle sopivin paketti:
pricing

+Avausmaksu 60€

Ota Igglo Vuokravakuus

Miksi ottaisin Igglo Vuokravakuuden?

Monille vuokralaisille perinteisen vuokravakuuden (tunnetaan myös nimillä takuuvuokra ja vuokratakuu) hankkiminen on hankalaa tai jopa mahdotonta. Vakuuden kerääminen ensimmäisen vuokran lisäksi voi olla kova pala vaikka vuokranmaksun suhteen ei olisikaan mitään ongelmia.

Tunnista ongelma

Monet suuret vuokranantajat ovat tunnistaneet ongelman ja madaltaneet tuntuvasti pyytämiään vakuuksia tai jopa poistaneet ne kokonaan.

Helpota tilannetta

Nyt sinäkin voit vuokranantajana helpottaa tilannetta ottamalla Igglo Vuokravakuuden vuokralaisen puolesta. Näin parannat asuntosi houkuttelevuutta ja pääset samalle viivalle suurten vuokranantajien kanssa.

Unohda jonottaminen

Igglo Vuokravakuuden ottaminen on helppoa, ei tarvitse mennä pankkiin jonottamaan vuokrasuhteen alussa tai lopussa vaan asian voi hoitaa helposti sähköisesti.

Aina voimassa

Kun vuokralainen vaihtuu, ilmoitat vain Igglolle uuden vuokralaisen tiedot. Avausmaksua ei tarvitse maksaa uudestaan vuokralaisen vaihtuessa.

Loppu rahojen köllöttelylle

Lisäksi voit olla tukemassa Suomen kansantaloutta. Laskelmiemme mukaan tälläkin hetkellä pankkien tileillä köllöttelee toimettomana 500 milj. vuokravakuuksissa kiinni olevaa rahaa. Käyttämällä Igglo Vuokravakuutta, Suomen kansantalouskin kiittää kun rahat eivät enää köllöttele tileillä.

Miten otan Igglo Vuokravakuuden?

kupla

1. Sovi vuokralaisen kanssa Igglo Vuokravakuuden käytöstä.

verkko

2. Rekisteröidy Igglon verkkopalvelun käyttäjäksi.

3. Lisää asuntosi palveluun (se ei näy julkisesti missään) ja tilaa Vuokravakuus asunnon sivulta.

4. Tilatessasi Igglo Vuokravakuuden syötät omasi ja vuokralaisesi tiedot sekä asunnon tiedot. Igglo Vuokravakuus maksetaan käyttämällä pankki- tai luottokorttia.

5. Tilauksen jälkeen lähetämme sinulle sopimusehdot ja vuokrasopimuksen liitteeksi tulevan Igglon Vuokravakuus -sopimuksen. Vuokravakuus tulee voimaan vuokrasopimuksen alkamispäivänä ja aloitamme veloituksen kortiltasi.

5. Valmis!

Miten Igglo Vuokravakuus toimii?

Perinteisessä vuokravakuudessa vuokralainen tallettaa tyypillisesti kahden kuukauden vuokraa vastaavan käteistalletuksen vuokravakuudeksi vuokranantajan pankkitilille tai joissain tapauksissa pankin vuokravakuustilille.

vuokravakuus
Hinnoittelu

Igglo Vuokravakuudessa vuokralainen maksaa Igglolle palvelun avausmaksun ja sen jälkeen kuukausimaksua niin kauan kuin asuu vuokralla. Kuukausimaksua vastaan Igglo antaa valitun suuruista vakuutta (1kk, 2kk tai 3kk, max 2000€/kk) vastaavan takauksen vuokranantajalle.

Korvausmenettely

Jos vakuutta tarvitsee käyttää, vuokranantaja tekee korvauspyynnön Igglolle, joka tarkistaa vuokralaiselta tietojen paikkansapitävyyden ja maksaa korvauksen vuokranantajalle. Igglo perii maksetut korvaukset vuokralaiselta.

Vaatimukset
  • Kirjallinen vuokrasopimus
  • Vuokralainen on vähintään 18-vuotias
  • Vuokralaisella on luottotiedot kunnossa
  • Asunnossa on kotivakuutus

Nykyisen vuokravakuuden voi vaihtaa Igglo Vuokravakuuteen

Laskelmiemme mukaan tälläkin hetkellä pankkien tileillä köllöttelee toimettomana 500 milj. vuokravakuuksissa kiinni olevaa rahaa.

Vuokralaisella on usein tarvetta rahalle, joka nyt makaa tyhjän panttina vuokravakuustilillä. Vuokranantaja voi auttaa hyvää vuokralaistaan hyväksymällä Igglo Vuokravakuuden nykyisen vakuuden sijaan tai jopa ottamalla Igglo Vuokravakuuden vuokralaisen puolesta ja näin vapauttaa vakuusrahat takaisin vuokralaiselle.

köllöttely
plaaplaa

Miten kerron Igglo Vuokravakuuden eduista vuokralaiselle?

Lähetä vuokralainen sivulle igglo.com/vuokravakuus/.

Joko aloitetaan?

Löydä täydellinen vuokralainen, tai tutustu ehdokastarjontaan.

Yhteistyössä

partners-1
partners-2
partners-3
partners-4