Igglon missio vuokra-asumisen mullistajana sai uuden ulottuvuuden.

Miltä kuulostaisi palvelu, joka vahvistaa vuokralaisen maksukykyä, parantaa vuokranantajan kilpailukykyä ja samalla tukee Suomen kansantaloutta? Vastaus hankalalta kuulostavaan yhtälöön on Igglo Vuokravakuus.

Igglo Vuokravakuuden voi vuokralainen ostaa mobiilisovelluksesta ja vuokranantaja nettiselaimelta.

Vuokralla-asumisen suurin ongelma on vuokravakuus. Järjestelmä on tarpeellinen, mutta vanhanaikainen ja se kaipaa uudistamista. Suurin osa vuokralaisista kokee vuokravakuuden estävän tai ainakin hidastavan vuokra-asunnon hankkimista. Igglon iso idea on tehdä vuokravakuuden hankkimisesta niin helppoa ja halpaa, että sen hankkiminen ei enää ole rasite muuttotilanteessa. Igglo Vuokravakuuden voi ottaa vuokralainen itselleen tai vuokranantaja asunnolleen.

Lähes kaksi kolmasosaa vuokralaisista ovat joskus joutuneet ottamaan lainaa vakuutta varten. Totuus on karu, ja ristiriidassa sen kanssa, että vuokralaisen maksukyvyn säilyminen on myös vuokranantajalle erityisen tärkeää. Igglo Vuokravakuutta käyttämällä vuokralaisen ei tarvitse kerätä tai lainata suurta summaa etukäteen.

Igglo Vuokravakuuden avulla vuokranantajat voivat vuokrata asuntoaan ilman vakuusvaatimuksia. Näin yksityiset vuokranantajat vahvistavat kilpailuasemaansa institutionaalisiin vuokranantajiin nähden, jotka ovat jo luopuneet suurista käteisvakuuksista. Jo puolet yksityisistä vuokranantajista ovat huolissaan kilpailukyvystään isoja vastaan.

Suomessa makaa inflaation syömää vakuusrahaa pankkitileillä jopa puoli miljardia euroa. ”Laiskana” makaava raha tulee vapauttaa ja saada kiertoon. Kansantalouskin kiittää. Vuokralaisella on usein tarvetta rahalle, joka nyt makaa tyhjän panttina vuokravakuustilillä. Vuokranantaja voi auttaa hyvää vuokralaistaan hyväksymällä Igglo Vuokravakuuden nykyisen vakuuden sijaan ja näin vapauttaa vakuusrahat takaisin vuokralaiselle.

Vuokravakuus palveluna on jatkoa Igglon missiolle mullistaa vuokra-asumisen käytäntöjä. Haluamme olla edelläkävijä kasvavassa mutta suurilta osin konservatiivisessa markkinassa, tarjoamalla sekä vuokralaisille että vuokranantajille uudenlaisia palvelukokemuksia helposti ja edullisesti.

Klikkaa tästä ja tule mukaan markkinamuutokseen 😊.