Igglossa vuokranantaja on ohjaksissa.

Uuden vuokralaisen löytämiseksi vuokranantaja joutuu usein mainostamaan asuntoaan asuntoportaaleissa tai turvautumaan välittäjään. Molemmissa vaihtoehdoissa vuokranantaja joutuu luovuttamaan osan prosessin hallinnasta. Jälkimmäisessä tapauksessa vielä kovalla hinnalla. Igglossa vuokralaisen löytää ilmaiseksi samalla kun vuokranantaja pysyy ohjaksissa koko valintaprosessin ajan. Igglon ns. käänteinen malli tuo mukanaan mm. seuraavia etuja:

  1. Ei loputtomia yhteydenottoja. Igglo ei näytä asuntoja vuokralaisille, vaan esittelee sopivimmat vuokralaisehdokkaat.
  2. Vuokranantaja päättää itse keneen on yhteydessä. Sopivan vuokralaisen löydyttyä vuokranantaja voi avata keskustelun, jolloin asunto näytetään vuokralaiselle.
  3. Parhaan vuokralaisen saaminen. Igglon älykäs palvelu yhdistää oikeat vuokralaiset oikeisiin koteihin.

Lisäksi vuokranantaja voi tarkastaa Igglosta vuokralaisehdokkaiden luottotiedot sekä ostaa itselleen Maksuturvan, joka takaa vuoden vuokrat.

Kun vuokralaisen hakuympyrä osuu asunnon sijaintiin, saa vuokranantaja ilmoituksen sähköpostiinsa, josta hän pääsee suoraan katsomaan vuokralaisehdokkaan profiilia.

Suomen Vuokranantajien Vuosimarkkinakatsauksessa 2018 ilmenee että suurissa kaupungeissa yksityisten vuokra-asuntojen markkinointiaika on keskimäärin noin pari viikkoa.

Lähde: Suomen Vuokranantajien Vuokramarkkinakatsaus Syksy 2018

Igglossa on lukuisia tarinoita, joissa oikea vuokralainen on löytynyt heti asunnon lisäämisen jälkeen. Tällä hetkellä halutuimmilla naapurustoilla vuokralaisehdokkaita on jopa satoja, ja heitä tulee koko ajan lisää.