Vuokralaiset maksavat mieluummin korkeampaa vuokraa kuin laittavat rahaa vuokravakuuteen

Vuokravakuuden (takuuvuokra tai vuokratakuu) hoitaminen on perinteisesti kuulunut vuokralaiselle. Nykyään vuokravakuuden voi ottaa myös vuokranantaja ja samalla parantaa asuntonsa tuottoa ja nopeuttaa asunnon vuokraamista.

Markkinatutkimusalan johtaviin yrityksiin kuuluva IROResearch teki toukokuussa 2019 tutkimuksen vuokralaisten suhtautumisista perinteiseen vuokravakuuskäytäntöön. Tutkimustulokset osoittavat selkeästi, että perinteinen vuokravakuuskäytäntö ei ole vuokralaisten näkökulmasta optimaalinen.

Kumpi on mieluisampi vaihtoehto?

Nyt vuokranantaja voi muuttaa tilannetta ja hyötyä siitä taloudellisestikin.

Voit esimerkiksi valita 2kk turvan hintaan 6,90€/kk ja korottaa kuukausivuokraa 10 eurolla

Igglo tarjoaa vuokranantajille mahdollisuuden markkinoida asuntoaan 0 € vakuudella ja samalla parantaa asuntonsa vuokratuottoa sekä asunnon vuokrattavuutta ottamalla asuntoonsa Igglo Vuokravakuuden. Takauspalvelu korvaa perinteisen vuokravakuuden kuukausi- tai vuosimaksulla. Palvelu kattaa samat asian kuin perinteinen vuokravakuus ja vuokranantaja voi valita 1-3 kuukauden vuokraa vastaavan turvan edullisin hinnoin:

  • 1kk 3,90 €/kk tai 39 €/vuosi
  • 2kk 6,90 €/kk tai 69 €/vuosi
  • 3kk 9,90 €/kk tai 99 €/vuosi

Vuokranantaja voi esimerkiksi valita 2kk turvan hintaan 6,90€/kk ja korottaa kuukausivuokraa 10 euroa. Näin vuokranantaja nettoaa vuodessa n. 40 euroa samalla kun asunnon vuokraaminen nopeutuu. Palvelun avulla yksityiset vuokranantajat pääsevät samaan asemaan kuin isot institutionaaliset asuntosijoittajat, jotka ovat jo pääosin luopuneet vakuuksista.

Paranna asuntosi vuokratuottoa jo tänään lukemalla lisää täältä.